Att ta MC-kort i Stockholm - Karins historia

Karin bestämde sig för att ta kort för MC i Stockholm. Hon ville kunna köra motorcykel själv och uppleva friheten att utforska landet utanför staden. Som 53-årig kvinna med vuxna barn hade hon tid och möjlighet att prova på nya saker.

Ta MC-kort på trafikskola i Stockholm

Karin sökte upp en trafikskola som erbjöd MC-kort i Stockholm. Hon ville lära sig grunderna och sedan öva tillsammans med sin man. Första lektionen var nervös, men hon insåg snabbt att övning ger färdighet. Genom att frikoppla med vänster hand, gasa och bromsa med höger hand, växla med vänster fot och bromsa med höger fot lärde hon sig hantera motorcykeln på ett säkert sätt.

Övningskörning på höghastighets- och låghastighetsbanan

Efter att ha tagit några lektioner på trafikskolan var det dags för Karin att träna på höghastighets- och låghastighetsbanan. Genom trafikskolan fick hon möjlighet att öva på en säker miljö och lära sig de nödvändiga färdigheterna. Hon visste att det skulle ta tid att bli bekväm på motorcykeln och ta till sig all information, men hon var fast besluten att klara det.

Gemensamt intresse för Karin och hennes man

Genom att ta kort för MC i Stockholm hade Karin fått en ny hobby och ett gemensamt intresse med sin man. De kunde nu åka på utflykter och uppleva den vackra naturen tillsammans på ett annat sätt. Karin var glad över sitt beslut att ta MC-kort och upplevde friheten och känslan av att ha kontroll över situationen när hon körde sin motorcykel.

10 Jun 2023