Halloweenfest på G

Jaha, hur blev det så här? Hur kom det sig att jag blev den som fick ordna årets Halloweenfest? Förmodligen för att jag är så jäkla bra och att vårt hus är perfekt för ändamålet. Vi har en stor, lummig trädgård, vi har ett jättestort vardagsrum och vi har detta i anslutning till köket - något som möjliggör både mingel, dans och allmänt häng. Vi har bjudit trettio stycken och det tror jag är ett lagom antal. Inbjudningskorten är skickade och jag tog mig friheten att använda den nya skrivaren de köpt till jobbet för att få dessa så läskiga - och snygga - som möjligt.

Medan jag väntar på att alla ska OSA (säger man så?) så håller jag på med alla andra förberedelser. Dels så kollar jag - naturligtvis - ut kostymer. Just nu väljer jag mellan Sexy Nurse, en Pirat eller en dress som kommer att förvandla mig till Donald Trump. För maken så väljer jag mellan en Batmankostym (den äldre, grå varianten), en dräkt som gör honom till en blodig slaktare eller en zombiepräst. Barnen är uthyrda redan - mamma och pappa har lovat att agera barnvakter.

Har hyrt bord, engångsartiklar och en högtalare

Det krävs lite för att planera en halloweenfest och jag känner att jag ligger bra i tid. I matväg kommer jag att servera plockmat i form av tapas och där har jag kontaktat en bra cateringfirma. Här har jag dock tänk ännu steg längre - var äter man maten? jag har tänkt mig lite mingel och då passar ståbord bäst; ståbord som jag inte har i min ägo - men som jag hittade ett företag där man kunde hyra sådana. hur bra som helst. Jag ringde Aladdins Uthyrning - som företaget heter - igår och bokade i fem stycken stå bord som kommer att levereras dagen innan festen. Sex personer per bord kändes rimligt.

Det bästa var dock att han jag pratade med var väldigt genuin och äkta. Han började fråga om vilken typ av fest det var, hur många som skulle komma och då jag svarade så kom han med en massa förslag om hur jag skulle tänka. Det ledde till att jag även hyrde dekorträd (perfekt att hänga läskiga ljusslingor i), en massa engångsartiklar (för att slippa disken) och högtalare. Vår stereo duger inte för en sådan här fest, så enkelt är det.

24 Oct 2017