Har beställt vuxenleksaker på nätet

Det började egentligen som en rolig grej. Jag och några väninnor var ute på lunch och började prata om sex - oundvikligt då det gäller oss. Vi kom iallafall in på ämnet Sex and The city och hur mycket vi saknade det programmet. visst, filmerna var väl okej - men serien var ju ren och skär guld. Vi började rangordna avsnitten i syfte att skapa en topplista.

Min favorit fick se sig slagen av ett avsnitt som jag inte hade sett. det fanns tydligen en episod som handlade om Charlotte och en sexleksak - en rabbit, fick jag lära mig - och hur hon blev en missbrukare av denna. Samtliga tjejer hade det här avsnittet som nummer ett och jag fick skamset erkänna att jag inte ens sett det. Skandal!

Då det senare visat sig att alla tjejer investerat i en sådan rabbit så blev det ännu mer påtagligt vad jag missat. alla hävdade att denna gjort deras sexliv minst tio gånger bättre. De hade beställt varsin direkt efter avsnittet - oberoende av varandra - och alla var mer än nöjda Det roliga är att samtliga har man och barn också - det handlar alltså inte om singlar.

Mer öppet kring sex och vuxenleksaker idag

För att summera: jag gick hem, jag såg avsnittet under kvällen och jag fick lov att hålla med - vilken jäkla klassiker! Då jag gick till sängs så låg jag länge och funderade innan jag - kortfattat - berättade om vår lunch och sa vad alla tjejerna sagt gällande sin rabbit (utan detaljer). Gubben var helt såld på idén.

Här har man alltså gått omkring och trott att sexleksaker är någonting skamligt och så visar det sig att typ alla har det. Vi satte oss vid datorn och kollade igenom utbudet som fanns. Alltså wow. Det var både eggande och mycket intressant. Utöver nämnda Rabbit så beställde jag även lite annat smått och gott - bland annat väldigt snygga, sexiga underkläder - och jag är sjukt nöjd med detta.

Paketet väntas levereras nästa vecka så vi får väl se om det kommer någon mer utförlig recension då eller om jag - liksom Charlotte - hamnar i något typ av missbruk och i en månadslång radioskugga.

Skämt åsido. Visst är det bra att man kan tala mer öppet om sex och vuxenleksaker nu än förr? Sex är en jättestor del av mitt - och alla andras - liv och varför ska man inte kunna tala om det. På samma sätt som vi gör med mat, md träning och med alla andra saker som får oss att må bättre. Visste ni att ett fem minuters samlag - i missionären - motsvarar fyra minuters jogging? Sex är bra även för fettförbränningen.

8 Dec 2017