Hundkurs med hunden i centrum, i Stockholm

Vill du ta din träning med din hund till nästa nivå? På en hundkurs i Stockholm får ni kunskapen ni behöver för att utvecklas och ha roligt tillsammans.

När man skaffar sig en hund, så skaffar man sig en vän i många år framöver. Det är en rolig och underbar tid. Men den kan även vara prövande. Hunden blir för en del som ens barn, medan andra kallar den för bästa vän. Oavsett om du är “mamma”, “pappa”, “matte” eller “husse” så är det en sak ni alla har gemensamt. Det är att vilja sin hund det bästa.

Redan från att hunden är valp, bör man börja med en valpkurs. Det är ett steg i rätt riktning för att få en harmonisk hund som du kan samarbeta med. Ni får lära er grundlydnad och även samarbete. När valpen blivit äldre, då kan det vara dags att boka in en rolig hundkurs där ni båda utvecklas.

Vilken hundkurs vill du gå?

Det finns så många olika saker du kan göra tillsammans med din hund. Allt från jills till dressyr, men även nosework. Är du svampälskare? Varför inte lära din hund att söka efter svamp. Det finns otroligt många hundkurser som ni kan gå tillsammans.

Det är viktigt att välja en hundkurs där instruktören tror på samma uppfostran och inlärningsmetod som du själv gör. Kursen ska vara rolig för både dig och hunden, tillsammans kommer ni då att kunna utvecklas. Vill ni, så kan ni givetvis gå mer än en kurs också.

11 Apr 2023