Safari till Tanzania – livets resa

Vill du ut på en oförglömlig resa? Vill du uppleva sådana saker du annars bara ser på film? Då ska du boka in dig på en safari till Tanzania, en drömresa.

Emma hade sedan så långt tillbaka hon kunde minnas, drömt om att få uppleva vilda djur. Emma var väldigt klok och redan som barn ville hon inte gå till en djurpark. Vilda djur skulle inte sitta bakom stängsel, utan få gå fritt. Hennes föräldrar hade alltid stöttat henne, men att ta med henne till ett land långt borta och åka på safari, så långt gick de inte.

Så när Emma äntligen var vuxen och började arbeta, så började hon genast att spara. Hon visste att hon ville åka till Afrika och tänkte att Tanzania kunde vara den perfekta platsen för att åka på safari. Eftersom Emma ville få ut så mycket som möjligt av resan, så var det mycket sparande och mycket planering bakom den perfekta resan.

Safari i Tanzania – upplev vilda djur

När dagen var kommen och Emma skulle påbörja sin resa, så var hon allt lite nervös. Hon visste att allting var rätt bokat, då hon hade tagit hjälp av ett företag som kunde hjälpa henne att boka allt. När hon kom fram till Tanzania, så var det mycket vackrare än hon trott.

Hennes första safariresa var över förväntan. Hon fick se elefanterna gå tillsammans och zebrorna som stod och betade. Hon hade även turen att få se lejon och så många andra djur. Emma älskade varenda stund.

Läs mer om att åka på safari i Tanzania här: safari-tanzania.se

2 May 2023