Vad du kan göra när du blivit för smal

Ibland springer man på människorna, som man direkt ser, har tränat liiiite för mycket. De är för smala. Det gäller att se upp när man tränar. Särskilt om man är sådan som tränar hårt mest varje dag. Det gäller nämligen att sluta i tid, innan man har förlorat allt fett som man har på kroppen. Innan man har fått en helt skev bild av hur man borde se ut. Innan man har drabbats av anorexia, ja ni fattar. Är man någon som är duktig på att gå hårt åt sin egen kropp, är det lätt hänt att man är alltför sträng mot sig själv. Då gäller det att sätta in åtgärder innan det är för sent. Ett sätt kan vara att tillföra fler kvinnliga former så att man får en mer balanserad kropp.

Då kan man tillföra kvinnliga former på de rätta ställena

Om man tränar för mycket, blir man lätt plattbröstad och får en platt rumpa. Det kan man motverka genom att man tillför fler kvinnliga former. Man behöver kanske tillföra mer volym i brösten och kanske mer i rumpan. Men det gäller att ta varje sak för sig. Man kan börjar med brösten, Det brukar förändra kroppens utseende rätt så rejält. Det fäler även på detta område att göra varje förändring med måtta. Tar man i för mycket blir förändringarna för stora och det blir inte snyggt. Har man länge gått med vad man själv tycker är för små bröst, kan man bli lite folkskygg.

Då är det bättre att göra något åt det

Ens bröst är ganska viktig, även kvinnor tycker det alltså, inte bara männen. Det är viktigt att anltia rätt sorts plastikklinik när man vill förstora brösten. Många som väljer att operera sina bröst kan ångra att de valde för små bröst. Då är det viktigt att välja rätt storlek på brösten. Samtidigt innebär också att stora bröst ger en extra tyngd och besvär för ryggen. Det är även viktigt när man väljer en klinik att man väljer en där de lägger in implantaten på ett snyggt sätt, inte på något sätt som gör att man ser snittet där man har lagt in dem så det syns. För en kvinna som har opererat sig, är det inte snyggt när det syns för alla som vill titta. Tvärtom. Man vill dölja det så gott det går. Sedan är det viktigt att använda rätt BH. Efter operationen är det mycket viktigt att använda rätt sorts stöd för brösten, och välja rätt BH.

Här kan du läsa mer hur du kan utföra en bröstförstoring i Stockholm på: bröstforstoringstockholm.se.

10 Oct 2018